Sunday, February 17, 2013

Syahdunye ,,,,,,,,,,


hai ??? lepas berminggu tak update entry tetiber lak syahdu ?
dah kenaper dengan owner blog nih ???

Assalamualaikum wahai pembaca blog iqa sekalian !
erkkk ,, ade ker? berangan lebih ~
dah berminggu iqa tak update , masih adakah yang setia melawat blog iqa yang kasihan ini ?
menagih simpati ! lalala

cuti raya cina ni iqa sibuk sangat !!!
nak kene buat persiapan itulah inilah , balik kampung lagi !
dengan jalannyer sesak lagi !
haisshhh ~

erkkkk ?????
persiapan tahun baru cina kerrr ???
ngee ~ tidoklah ... hehe
ni dah masuk bulan 2 kan dah nk penghujung dah pun, jadi banyak kijo yang nak di selesaikan .
ujian bulanan pon nak dekat dah. kene larhh buat soalan .
soalan apa ? soalan darjah satu jer . eleh kacang jer tuh !
tapi subjek BAHASA ARAB !!! omg !!!!!
maner I reti sangat ! 
ewwww !
TAPI ! ada jalan mudah >.<
kertas soalan tahun lepas kan ader ! aper lagik edit tahun ! dan siap ! hekeleh !

dengan itu ! cuti selama 4 hari iqa bercuti habis habisan di kampung !!! hoooreyyy 

errmmm,,,,,,, 
tanpa iqa sedar ,,,, esok adalah hari last iqa jadi guru ganti .
iqa tak tahu nak gambarkan macam maner perasaan iqa sekarang . 
gembirakah iqa? seronokkah iqa? tak perlu lagi buat pelbagai tugasan-tugasan .
namun ,,,, jauh di sudut hati iqa ,,,, ada satu perasaan . .
rasa sebak, sedih, dan syahdu ....... 
iqa dah mula sayang dengan budak-budak tu ,,,, setiap gelagat mereka takkan iqa lupa.
raut wajah mereka . bahagianya bila lihat mereka tertawa . 
geli hati bila mereka berebut-rebut bercerita tentang diri masing-masing . 
senang hati melayan kerenah mereka yang manja . 
namun,,,, kita takkan lari dari perpisahan .....
iqa pasti rindukan mereka ,,,,, =)


semoge dipermudahkan segala urusan hari esok . . . 
in sha Allah .......









SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
4 Comments

4 comments:

Wahyu Alfiansyah said...

Holding the pass, Support me for you..

Clear up your task ^^

Hatimi Tahirruddin said...

ooh esok hari last ngajar ye....hehe takpe2 nanti ada peluang boleh ngajar budak2 lain pulak....:)

Iqa Syafiqa said...

@Wahyu Alfiansyah thanks !!! =)

Iqa Syafiqa said...

@Hatimi Tahirruddin a'ah ,, last day ,,,, =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...