Friday, February 22, 2013

Blog Kena Saman !!!


Assalamualaikum you all !!!!
hayyyakkk !!!
sapa pulak kena saman nih ??
pasal apa kena saman ??
ceciter ceciter !
 dengan nada serius !!!
ehem !


blog yang disaman adalah blog yang lembab loading !!!
10kmj !!!!!!!!
kahkahkah !!!
 iqa saje belawok ^0^ alolololololo

pasal apa nak saman pulak??
pasal blog terlalu lembab nih menyusahkan pengguna taw !!!
masa abih kat situ jah !
ape kerut-kerut dahi ??? engat atas jalan raya jer ke ada peraturan had laju ?
blog pon ada taw ! tapi !! lagi laju lagi bagus !
ye takk ??

iqa dah cek dah !!!
dan ini hasilnyer !!! ^__^
page load time = 6.78s
ok tak ??? -__-


hah ! cube kau orang cek pulak blog memasing !







SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
3 Comments

3 comments:

Diari Si Froggie said...

Wasalam.. oh main2 eh.. ingat betul lah tadi kena saman. cis.. hehe. 6.78s ok lagi lah tu aida punya 9.72s tu.. haha.. YSlow Grade aida E lah.. failed2. :P

♥ Crafty Nieya ♥ said...

haha .. huntunglaah ..
follow here :)

Mimie Najib said...

mmng pun blog slow ni menbuang masa skit..blog akk pun kdng cmtu..so owner dia sndiri pun naik seteress..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...