Sunday, May 5, 2013

I'M BACK !!!!


assalamulaikum dan salam sejahtera semua ! ^^
ceceh ~ macam baru balik dari oversea pulak . hehe

oughh3 !! berhabuknya blog ni !
pengotor betul tuan blog ni dah hampir sebulan tak update blog. ish3  -___-

mana perginya iqa selama ini ?

sebenarnya iqa tak kemana pun . 
cuma sibuk melampaui batas . 
kerja bertimbun-timbun .
nak intai blog pun tak sempat . kasihan followers iqa .

haa ada sesuatu yang menarik iqa nak share !!
baru-baru ni iqa ada pergi pesta buku di PWTC .
walaupun manusia terlalu ramai tapi iqa dapat sesuatu yang iqa nak !!
haha


nampak tak ? nampak tak ?
Cik Blogger !!
hahaha 

itu jeee yang iqa nak cerita hari ni .

tata titi tutu ~




SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
2 Comments

2 comments:

Nana Liena said...

nanti buat ulasan sikit ea..huhu..n buku kraf kertas tu mcm menarik ja

Lyeen De Syifa said...

bestnya dia dpt g pwtc..uwaaa....lyeen tiap2 tahuna da je halangan..mencik..mencik..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...