Sunday, January 27, 2013

Bukan Kawan !!!


memang bukan kawan kalau dah macam ni !
korek hidung pun same-same . 
kawan kerrr ????
BUKAN !!! tapi !!!

.
.
.
.
.
.
.
.


SAHABAT 

kenangan di SAMBBST aka STIS !
phewittt Salak Tinggi Islamic School !


ni gambar masa zaman muda . ehh ? sekarang makin muda maa .. haha

hari ni salah seorang sahabat iqa telah pun selamat melangsungkan perkahwinan 
ops pertunangnan bersama pilihan hati nya . alhamdulillah ...  
iqa ni biler lagi ngee ~~ >.<

maka gamatlah suasana majlis tadi dengan ngilai ketawa dan suara kami yang amat merdu !
hahak !! maklumlah dah lamer giler babun tak jumper yoo !
tapi ada yang tak dapat datang sebab ada hal . owhhhh rindu mereka . =(


nampak tak ???? dapat coklat meh !

aku anak kampung ! ada pelajaran ! ^___^


tuh dier pengantin ! eh,,, orang tunang panggil per ek ? petunang !
pon boleh lah! haha
tahniah Lia !!!!!! tak sabau nak makan nasik minyak pulak !!!
hohohohohoho










SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
3 Comments

3 comments:

Lyeen De Syifa said...

sweet,best kn klu ada ramai shbt yg sllu ada utk kita...kita mesti akan rindu mereka.nnt..

Wahyu Alfiansyah said...

So impressive ukhti..

Keep on your hijab.. ^^

Aida Omar said...

Selamat bertunang buat kawan iqa.. semoga kekal ke jinjang pelamin pula :) Iqa tak lama dah lah tu.. calon ada dah kot tu :P hiks.. Comel je gambar reramai tu happy je dapat coklat eh. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...