Wednesday, January 2, 2013

Hampir MIGRAIN !!!


alhamdulillah ,, syukurlah tak sempat migrain 
hai iqa ni awal-awal tahun dah migrain ? pe citer nih ? pe citer nih ?

oh no bebe !!! stressss huaargggg !!
korang tahu tak ni first day iqa datang sekolah as a teacher ?
yeah ! !
datang sekolah dengan persiapan yang sangat rapi  londeh !
why ??? =0
sebab ,,,,,,,

iqa tak bawak marker pen ?? 
oh iqa ingatkan boleh tulis pakai air liur jer .
iqa tak tahu pun kene datang pukul berapa .
 yelah sekolah ni datuk iqa yang punyer .
iqa tak ada buku nak ajar subjek yang iqa patut ajar . 
yelah ilmu penuh di dada ! keluarkan jelah !

hebat tak iqa ??? sangat bertanggungjawab bukan ? hahaha

iqa ada tanya cikgu yang berpengalaman bertahun-tahun dalam mendidik murid tahun satu  nih !
dia beritahu iqa jangan garang sangat awal-awal ni . nanti bebudak tak mau datang dah esok .
owh yeker ?  erm kene lemah lembutlah nih . 
 tapi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apa dah jadi tadi ? terlalu lembutkan saya ? =( 
kenapa budak-budak tak dengar cakap !
iqa marah naper diorang senyum ? kenaperrrrr ???? help me !!
diorang nih ade masalah mental kah ? ?
iqa tertanya-tanya mungkinkah guru murid tahun satu ni ada darah tinggi ?
 kemungkinan 90% ! hohoho

mengawal 26 orang murid tahun satu bukanlah perkara yang mudah !!!
ikutkan hati nak jer lempang sorang-sorang suh diam !
tapi tak per ! korang tunggu minggu depan eh . masih nakal lagi !
siap korang aku belasah ! ^^

tapi buat masa ni iqa rasa cam nak nyorok jer dari semua !

jangan ganggu saya !!!!!!!!!!!!!






SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
4 Comments

4 comments:

Shazwani Ramly said...

budak budak tak dgr ckp ustazah ke? haha. pika boleh :) ustazah yg berjaya. chill pikaaa.

Iqa Syafiqa said...

@Shazwani Ramly a'ah wani ! di mrh snyum pulak, tak cukup grg agknyer,, tape memule mggu depan ciaplah huhu thanx wanie !!! ^^

zulhilmi tempoyak said...

dah lempang blom budak2 ni.. ehhh.. ;p

Iqa Syafiqa said...

@zulhilmi tempoyak haha ! mggu depan in sha Allah ! xD hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...