Saturday, January 5, 2013

Iqa MALAS singgah Blog Dia !


eh bukan .. iqa tak maksudkan sesaper pun . 
cara kita nak edit blog adalah ikut citarasa dan kreativiti memasing . 
kan ? kan ?

iqa pulak cuma bagi pendapat jer.
eh layak ker ? ermmm...
paduli apa iqa ! ni cuma pendapat iqa jer !
kalau tak nak terima dah shuhh3 g main jauh-jauh ok !

antara blog yang iqa malas nak singgah .

1. blog yang terlalu berat ! 
terlalu banyak gadjet ! hujan turunlah ! bintang turunlah ! kelopak bunge lah !
tahik turunlah ! eh ader ker? ops abaikan . 
banyak sangat gambar kat sidebar ! berderet gambar !
lagi ada jam ! eh ni tak perlu sebab lappy iqa un ade jam jugak . 
bukan iqa nak buka blog orang semata-mata nak tengok jam ? ahha 
. loading lebih 2 minit jer terus iqa tutop !! iqa nak jimat masa k. 
ingat masa tak tunggu kita, tapi kita yang kena kejar masa !
 maaf..

2. verification for comment 
argghh !! yang ni iqa benci !

blog dah ringan entry dah best ! syok bace ! tak sabar nak komen ! ^^
tetibe dia syak iqa ni robot ? robot?argghhh ! pap ! iqa pangkah !
padan muka !


3. takde shoutbox , cbox or yang sama dengannya .
yang ni tak nak letak pun tak pa, tak ganggu iqa sangat , but lagi best kalau letak !
senang iqa nak chat , but iqa tak paksa , tak nak ye dah ! kekeke

4. lagu 
iqa ada favourite song iqa sendiri . mak iqa ada lagu yang dia suka gak, adik iqa pun . 
abah iqa pun, makcik iqa pun same ! tapi !! favourite lagu kiterang berbeza-beza tak sama .
 iqa suka gegiler lagu ni but mak iqa tak suka ! 
abah iqa pulak benci lagu ni ! samelah macam blog, 
biler singgah di blog yang lagunyer kene dengan kegemaran iqa ! 
wow memang awsome ! tapi biler iqa tak suka ? haa cepat-cepat iqa cari pause button !
aikk ?? takde ? kalau takde nahaslah ! tuppppp !!! iqa pun pangkah ! maaf lagi sekali 

5. selalu sangat citer pasal hubungan
hubungan dengan boyfriend , skandal, ex dan yang sewaktu dengannya 
owhhhh ,, iqa tahu itu hak masing-masing , iqa tak halang pun, 
but iqa tak mau bace tak mau tahu maka iqa pangkah cepat-cepat ! sorry 

6. banyak sangat iklan 
yang ni yang tahap kritikal !
 sampaikan iqa nak baca entry dier pon tak leh 
sebab terlindung dengan iklan yang bermacam-macam .
 kiri ada kanan ada atas ada bawah ada ! hello blog ker tempat iklan nih ??
i'm sorry !

hah ! dah cukuplah iqa mengkritik blog orang . blog iqa sendiri pun banyak kurangnya !
masing-masing ada hak nak decorate blog mengikut citarasa sendiri . kan?
apa yang kita tulis dalam blog pon ikut kreativiti memasing . jangan nak jadi copycat sangatlah kan.
so iqa pun ada hak nak tulis pape pon nak kutuk ker kritik ker puji ker .
yang penting iqa tak mention sesaper ^^
iqa tak nak aib kan sesaper ok .
kalau terasa iqa mohon maaf . 






SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
5 Comments

5 comments:

Hanny Abdullah said...

mama comel sb tu nak komen..hehe. Wahh mama suka cara ika, berterus terang gitu. Bagus dan betul apa ika cakap,kalau sape tak leh time biar kan depa, cam mama..cpt2 mama tgok2 kat blog mama mana2 yg berat sgt tu utk d delete..tapi gambaq tu syg lahh nak buang...

Iqa Syafiqa said...

@Hanny Abdullah gambar tu ok jer selagi tak beratkan blog mama ^^

Cik Lady :) said...

pakai vrification ni mmg sangat malas, hehe..

Iqa Syafiqa said...

@Cik Lady :) haa tahu xper,, elok dah nak komen trus tak jd

PORUMAN said...

memang semua kritikan tu amat berpatutan... nak minta tolong awk komen skit blog aku.. aku nak bt penambahbaikan... thx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...