Sunday, January 6, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


jom kita berkenalan ! eratkan silaturrahim ! ^^
nak join klik banner ! 


iqa blogger dari SELANGOR !!!
banting , selangor !
ada sesape orang banting ??? hehe
kasi detail sikit ! kampung labohan dagang ! ^^ 

makanan paling best kat selangor ?
hurm,,,, iqa tinggal di area yang kebanyakan orang jawe .
jadi terlalu banyak jenis makanan dan semuenyer sedap-sedap belake !
hehe . . paling famouse dikalangan jawe nih TEMPE !
tempe sambal, tempe kicap, tempe goreng . dan bermacam lagi ,, huhu

sebenarnya parents iqa bukan asal selangor, mak iqa kelate abah iqa lak perak .
kiterang berhijrah ke selangor dan iqa membesar disini . 
so dah macam orang selangorlah  kekekeke cuma tak pandai cakap jawe jer ,, hehe

itu saja !
ada soalan ?? ^^

ni antara tempat yang ada sekitar tempat tinggal iqa . hehe 
morib ! ^^





SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
36 Comments

36 comments:

PORUMAN said...

thanks bagi komen....

PutriBlogOfficial said...

Selangor ye ?? Woww Sama ! Follow Back .

http://putriofficialblog20.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-selangor.html

Shazwani Ramly said...

sama lah kita pikaa :)

butterfly said...

singgah http://www.nurulazieyan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

same ar ek..pindah2 dok merata

aisyah humaira' said...

hai blogger selangor ! dtg terjah anda ! semangat selangor !
http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Musyirah :) said...

ASSALAMUALAIKUM ! PE KABAR ORANG SELANGORRR ? ehh ! saya jowo jugakk !
mamper meneh :P *ehh*

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

I K A :) said...

HI , blogger selangor . kita sama . sep siit *
dtg dr segmen yg sama . salam perkenalan :')

fatin sh said...

Hai orang selangor! Dok banting ehh. Jauh. Kalau tak, boleh lepak hihi

N!kEk!n said...

Selangor the best... Hai dari segment yang same, salam perkenalan... saya dh follow awk, so jemput lah utk follow saya k...=)

http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

bazilah abu hassan said...

merangkak dari Terengganu. Jemput la datang Terengganu. Kita belanja keropok lekor. :D. Done follow here.

http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Angel Love Soldier said...

Singgah sini,

Dah follow awak,

Jom follow sya sekali,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

rodiyatul akmar said...

dri segmen yg sama , done follow awak

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan , have a nice day :D

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di siang hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Anis Zainudin said...

balas kunjungan :)
btw,blog awak comel :D

♥sherah♥ said...

Singgah sini dari Johor :D
datang dari segmen yang sama :)
Saya ramai kawan kat selangor :3

sukagelak said...

singgah sini :)

deno said...

woooot2... org terengganu singgah dan terus folow sini!! ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Nurul Filzah said...

eh awk. Kita sama-sama anak selangorlah. cuma sekarang jer kita duk Johor. 6 tahun jer duk selangor.

hehehe, salam kenal :)

Annyss Aleeya said...

salam perkenalan.
dtg sini naik kapal selam.
balas kunjungan.

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Pahang , Harap Pahang sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nasuha said...

dari segmen yang sma. Singgah blogwalking! :)

Syah said...

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

[PCL] said...

assalamualaikum Iqa. pcl mmg skrg tinggal kat Banting area Kancung. bkn asal org sini tp Perak Utara mai...salam singgah dr segmen yg sama.

Fazi Isma said...

salam perkenalan. datang singgah sini kembali =)

Eedi Aziz said...

salam blogger, singgah dr segmen sama...

Kelantan mari!!!

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

yeen miscelivious said...

hai assalamualaikum
dtg dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk ~
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Singgah sini. Salam perkenalan. :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥ Izni ♥ said...

As'salam.
iz dtg dr sgmnt yg sme maaf llmbt ea rse bslh plak huhuhu
='(
SALAM PEKENALAN EA =D

Ecah Shaimi said...

Done follow sni,jom follow ecah pula,tQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...