Sunday, December 9, 2012

Blogwalking Following Follow by MisEyz



memandangkan saye ni blogger baru
 jadi saye nak sesangat join segmen anjuran Miseyz ni!
hehe

nak tahu lebih lanjut?
sila klik banner !!!! =)

antara syarat yg dikehendaki oleh penganjur ialah 

6- Kritik/ Komen tentang blog MisEyz BLurz (jujur tau!)

so.....
ini ikhlas dari hati saye untuk tuan punyer blog hehe

1. memang best masuk blog Miseyz Blurz 
sebab blog awak kemas dan tak berat tambah lagi memang pemilik blog ni comey!
hehe
2. tapi,,,,, urm yang tak bestnyer sebab disable right clik . . 
jadi susah untuk saye nak copy banner segmen ni..
disebabkan saye memang nak join.. saye screenshot jer hehe

itu sahaja !
semua ikhlas dari hati ..
=)

saya tag semua orang yang datang blog saye!
kiter join ramai-ramai yer!
hehe







SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
11 Comments

11 comments:

MisEyz BLurz said...

Terima kasih sbb join..sori sbb lupa nak letak camne nak copy banner..hihi..keep in touch ya!!^__^

Iqa Syafiqa said...

@MisEyz BLurz hehe xpe saye dah copy dah huhu... sronok join segmen! =)

Chef Raziq said...

dari segmen yang sama dah follow iqa..jom follow saya di blog..^_^

puteri hanisah said...

datang dai segmen yg same...
sudah follow awak :)
thanks follow saye...
happy berbloging keyh..

pelengkap rusuk kiri said...

follow dari segmen yang sama..
jemput datang ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html :)

Walid Ali said...

salam...follow dari segmen yang sama...jemput2 singgah sini http://abdulwalidali.blogspot.com/

Iqa Syafiqa said...

tq pd semue yg sudi sggh n follow blog iqa yg xbrape nih,, hehe salam perkenalan buat semue!!! ^^

Lyene_Diarybudak-2 said...

Hai :) . Dari segmen yang sama .. Done follow awak , follow saya balik kayy-2 .

http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html

Farra Izzaty said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Farra Izzaty said...

Fara ada buat segmen taw :) jemput untuk meriahkan lagi :D --> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Iqa Syafiqa said...

@Farra Izzaty hye fara tq invite ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...