Friday, December 14, 2012

Jom Join Says.com

hye semua !!!!
SAYS.COM ??
hehe mungkin ada antara kamu semua dah tahu dan dah pun join .
tapi memandangkan iqa baru saja join, iqa un nak promote dekat kengkawan
bloggger iqa yang lain !!!
apa says.com ni ???

Says ni memang banyak jugak kelebihan tersendirinya . 
Dan kelebihan inilah yang membuatkan ramai pengguna says terus setia dengan komuniti ini . 
Apa ye kelebihan tu ?


1.  Pendapatan yang diupdate setiap jam .

A'ah . Pendapatan akan diupdate setiap jam,,
diorang akan tunjukkan dah berapa earning yang kita dapat 
dan jumlah klik per unique kat kempen-kempen yang kita promote kan . 
Best kan ? 
Biasanya Says akan memberi RM 0.20 - RM 0.40 
setiap klik bergantung kepada nilai iklan tersebut .


2. Bayaran/Payment melalui Online Banking

Apabila korang dah cukup jumlah minimum yang ditetapkan iaitu RM 50 , 
korang boleh cashout earning korang tu .
 Pihak Says akan memproses wang korang 
and akan dikreditkan masuk ke account bank korang . 
Bagi budak-budak bawah umur pun boleh join kalau nak , 
tapi mesti minta izin ibu bapa terlebih dahulu lah 
sebab ianya memerlukan no akaun bank . Tau ? Tau ?


3. Cara untuk iklan ?

Mudah saja . Korang perlu sebarkan iklan-iklan dari says dengan menggunakan
 Facebook , Twitter atau postkan iklan berkaitan says di blog . 
Senang kan ?
so apa pikir lagi ??????


selamat mencuba !! ^__^

*psss tlonglah klik iqa punyer ye hehe




SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
8 Comments

8 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Takde account say..cukuplah pada nuff je..heee..thanks share ^__^

Iqa Syafiqa said...

@Azhafizah Md Nor hehe ok ^__^

amiru ca'aziq said...

menarik your blog.....klau kamu ada kesempatan follow la blog saya....http://kembarber4.blogspot.com/

OPPs! said...

hehe da penah try masuk..
tp kena pandai cari geng yg main says br senang up duit.
carilah satu group says pastu sama2 exchange link..
tips dari sy ;)

Iqa Syafiqa said...

@OPPs! tq!! sye baru je brjinak2 hehe tips yg mnarik,, nnti iqa cube hehe

Iqa Syafiqa said...

@amiru ca'aziq in sha Allah ^_^

Hisham Mohamed said...

Jom join GA ni..

http://bloganissyazwani.blogspot.com/2012/12/abuthausi-edited-template-giveaway.html

Hadiah pun menarik & best!!
Join ramai2 pun boleh!! :)

Iqa Syafiqa said...

@Hisham Mohamed tq invite! ^_^ in sha allah nti iqa join hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...