Thursday, December 27, 2012

Penemuduga COMEL !!


assalamualaikum semua !!!!
muaahaahaa !!!!!
selesai dah interview !
pertama kali iqa interview . ahaks !
emang nervouzzzzz seyhhhh !
seolah-olah nak lari pecut !!!
errrr,, hahaha
tapi ! best dapat pengalaman ! dapat kawan ! syok woo ^^

nak story sikit meyh ,,
iqa interview jadi guru KAFA di daerah sepang . 
memula ujian bertulis satu jam .
lepas tu baru lah temuduga ..
kesemua calon tadi ada 70 orang .. fuyoohh ramaikan ?
iqa salah seorang dari 70 orang . 
kalau ada rezeki ye dapatlah,, tunggu jawapan bulan dua nanti . ^^

haa !!!
nak citer nih !
ustazah yang temuduga iqa . . 
iqa memang gementarlah sebab first time kan .
tapi iqa dapat bertenang bila tengok muka ustazah uh .
dia buat muka garang ! muka kerekk gitu !
tapi !!! dia membuatkan iqa sentiasa nak senyum dan iqa pun dah tak gementar .
sebab !
muka dia comel !!!
dia buat muka garang pun tak jadi sebab dia emang comel !! kiut miut jer !
^___^

beruntunglah iqa hehehe
thanx ustazah comel !






SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
2 Comments

2 comments:

Aida Omar said...

70 orang ramainya.. hope iqa dapat jadi salah seorang yang bertuah nanti :) Kalau muka comel tu buat lah garang mana mesti tetap comel kan.. hehe.

Iqa Syafiqa said...

@Aida Omar amin . . . moge2 ^^ hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...