Monday, December 31, 2012

Sekolah ,, Aku Datang !!!!!



OMG !!! erk bunyik tak sedap langsung !
samelah macam MOOD aku !
sangat teruk !
ape ? iqa sekolah ? huh ! yes !!! iqa sekolah !
but kali ni iqa datang sekolah bukan lagi sebagai murid , tapi sebagai cikgu !
cikgu ???? ops ! actually sebagai ustazah . .
yelah dekat sekolah rendah agama ! 

oh no oh no oh no !
tak tahu nak prepare apa . . biasanya cikgu tak sabar nak jumpa anak murid .
tapi iqa ? iqa tak nak ! tak nak ! tak nak ! (geleng laju 2!!)
why iqa ? why ???
coz iqa kene berhadapan dengan murid tahun satu ! dan ini pulak awal tahun !
so iqa memang tak ready ! iqa tak mau ! =( =(
iqa tak tahu nak buat apa !
ada sape-sape nak kongsi tips dengan iqa ??
iqa sangat perlukan tips dan nasihat . .  urm,,

arghhhhh !!!!!! tak apa iqa ,, sabar !
dua bulan aje ! two month only !!!!! sekejap je uh !

anyway . . it's ok !
iqa cuba ikhlaskan hati !
iqa akan pastikan pengalaman selama dua bulan uh sangat-sangat bernilai !
i realy hope this !


oh yer !!! bulan 2 result stpm kuar an ??
moge-moge iqa dapat result cemerlang ! 4 prinsipal A !!
doakan iqa taw ! ^^




SUKA BACA? SILA LIKE DAN KOMEN =)

Comments
2 Comments

2 comments:

Shazwani Ramly said...

good luck syafiqah :) semoga jd ustazah yg baik. haha.

Iqa Syafiqa said...

@Shazwani Ramly tq wani ! haha sbnrnyer tak mau lgsung tp parents suruh,, cube jelah 2bln hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...